Bel: 010-2689599

Mobiele surveillance

Vindt u beveiliging gedurende de hele nacht niet nodig? Dan kunt u gebruik maken van onze mobiele surveillance. De medewerkers van Eagle Security inspecteren op elk gewenst tijdstip uw bedrijf, op een nader af te spreken aantal keren. Daarbij kunnen ze zowel externe als interne controlerondes maken. 

Controleronden 

Tijdens een externe controleronde controleert de surveillant de volledige buitenzijde van het object. Hierbij worden alle deuren, ramen, hekken en (indien gewenst) alle op het terrein aanwezige voertuigen gecontroleerd, of deze correct zijn afgesloten en dat zij geen recente sporen van inbraak of vernieling vertonen. Daarnaast wordt er gecontroleerd of er zich geen onbevoegden op uw terrein bevinden. Tijdens een interne controleronde letten onze surveillanten uiteraard ook weer op afgesloten deuren en ramen, maar ook of de juiste apparatuur is uitgeschakeld. Van alle aangetroffen bijzonderheden wordt een beknopt rapport opgemaakt en op de locatie achtergelaten. 

Brand- en sluitronden 

Tijdens een brand- en sluitronde controleert de surveillant de volledige binnen- en buitenzijde van het object. Hierbij sluit hij eventueel openstaande ramen en deuren, controleert hij op brandgevaarlijke situaties en wordt de verlichting uitgeschakeld. Na deze uitvoerige controle zal de surveillant de inschakeling van het alarmsysteem verzorgen. Alle bijzonderheden die de surveillant aantreft, worden nauwkeurig bijgehouden in een logboek. Dit logboek ligt bij u op locatie ter inzage. Uiteraard kunt u als opdrachtgever zelf aangeven welke zaken er verder tijdens een ronde gecontroleerd dienen te worden.